Nu besteld, morgen in huis!Gratis verzending vanaf €25,-

Kaiser Baas R25 Dash Camera | 1080p | 170° Groothoeklens | Super Capacitor | 2.4 inch beeldscherm| Z

€ 79,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Niet op voorraad, verwachte levertijd binnen 1 tot 2 weken

  • Gratis verzending vanaf €25,-
  • 14 dagen bedenktijd
  • Veilig en snel betalen

Productinformatie

Met de R25 Dashcam van Kaiser Baas heb je altijd alles in Full HD op beeld staan wanneer er zich een ongeluk of gevaarlijke verkeerssituatie heeft voorgedaan. Daarnaast kan je met het 2.4 inch beeldscherm direct de beelden terugkijken. Dit maakt de R25 dashboard camera de perfecte getuige voor de alledaagse bestuurder.

Inbraakdetectie
Een van de voordelen van de R25 is dat deze dashcam is uitgerust met een G-Sensor die bewegingen detecteert ook als de auto geparkeerd staat. Hierdoor kan hij een potentiële inbreker detecteren en vastleggen*. Dit zal dieven afschrikken en dat maakt hem dan uitermate geschikt om auto inbraak te voorkomen.

Oog voor detail zelfs bij weinig licht
Filmen doet deze dashboard camera van Kaiser Baas in Full HD 1080p. Daarnaast is de dashcam voorzien van een brede lens waardoor hij in een hoek van 170 graden kan filmen. Hierdoor mist de R25 niets en legt hij met gemak ieder detail vast ook bij weinig licht.

Non-stop opnemen
Continue blijven filmen om eventueel alles zo goed mogelijk vast te leggen en tegelijkertijd niet ellenlange video’s opslaan. Kan dat? Ja dat kan. Want de R25 dashcam beschikt over de loop mode waardoor je hem kan instellen dat hij iedere keer korte filmpjes maakt en deze automatisch overschrijft indien er niks is gebeurt. 

Belangrijke video's automatisch opslaan
Naast de loop mode zorgt de ingebouwde G-Sensor ervoor dat belangrijke opnames automatisch worden opgeslagen en niet worden overschreven. In de parkeerstand zal de R25 beginnen te filmen wanneer hij beweging detecteert en dankzij de schokdetectie weet de dashcam precies wanneer er een ongeval heeft plaatsgevonden. In beide gevallen zal hij direct een aparte video opslaan.

Automatische locatie en snelheid tracker
Naast het vastleggen van de verkeerssituatie voor je houdt de R25 van Kaiser Baas ook jouw locatie en jouw snelheid bij. De ingebouwde GPS zorgt ervoor dat je achteraf eenvoudig jouw reis kan nagaan. Daarnaast is de snelheidsmeter handig om bij een eventueel ongeval aan te kunnen tonen dat je je aan de snelheid hebt gehouden.

*LET OP: Deze dashcam filmt alleen aan de kant waar jij hem bevestigd. Indien je beide zijden wil filmen dan adviseren wij je om twee keer de R25 dashcam aan te schaffen.

Specificaties

Categorie: Camera's
Kleur: Zwart