Nu besteld, morgen in huis!Gratis verzending vanaf €25,-

TaoTronics TT-AH007 Luchtbevochtiger 5,5L Warm & Cool Nevel Wit

€ 69,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Direct leverbaar

  • Gratis verzending vanaf €25,-
  • Op werkdagen vóór 17:00 besteld, morgen in huis
  • 14 dagen bedenktijd
  • Veilig en snel betalen

Productinformatie

Als je de luchtvochtigheid wilt regelen thuis of op kantoor, zoek dan niet verder en kies voor de TaoTronics TT-AH007 Ultrasonic warme en koude nevelbevochtiger. Dit stijlvolle en compacte apparaat past in elke omgeving.

Sneller bevochtigen
Wil je sneller op het gewenste niveau van luchtvochtigheid zitten? Met behulp van warm water kun je 20% sneller bevochtigen dan met koude nevel. Als je verkoeling zoekt en je wilt toch koude nevel gebruiken, dan kan dat ook. Dit apparaat heeft drie verschillende niveaus van nevel, voor de juiste luchtvochtigheid waar dat nodig is.

6 gebruiksvriendelijke led-iconen
Het is belangrijk dat je weet wat je luchtbevochtiger aan het doen is, en daarom heeft dit apparaat 6 led-icoontjes voor verwarming, vochtigheid, timer en sleep-modus, zodat je altijd weet wat je luchtbevochtiger aan het doen is. Druk op een van de icoontjes om een functie te activeren, of om een niveau aan te passen.

Accurate luchtvochtigheidssensor
Sommige sensoren geven je maar een heel matig beeld van de luchtvochtigheid. De sensor op deze luchtbevochtiger is daarentegen zeer snel en accuraat. Controleer de luchtvochtigheidsgraad en je weet meteen of je de stand van de luchtbevochtiger moet aanpassen.

Overige handige eigenschappen
De luchtbevochtiger heeft een aantal handige eigenschappen. Een grote watertank van 5,5L zorgt voor meer dan 16 uur nevel. Het spuitstuk van de vernevelaar is 360° draaibaar en kan overal naartoe worden gericht. De beveiliging tegen een laag waterniveau waarschuwt je als je bij moet vullen. En met het handvat kun je het apparaat eenvoudig en veilig verplaatsen.

In de verpakking

  • 1 x TaoTronics Ultrasonic luchtbevochtiger (model: TT-AH007)
  • 1 x handleiding

Specificaties

Categorie: Gadgets
Kleur: Wit