SoSkild Charging Cable Ultimate USB-A to USB-C 1.5m Black/Yellow

test
SoSkild Charging Cable Ultimate USB-A to USB-C 1.5m Black/Yellow
SoSkild Charging Cable Ultimate USB-A to USB-C 1.5m Black/Yellow
   
€ 24,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Klaar voor onmiddellijke verzending, leveringstijd circa 1-3 werkdagen

Aantal
  • Gratis verzending vanaf € 25,-
  • 14 dagen bedenktijd
  • Veilig en snel betalen
  • SOSCBL00002
  • SoSkild
De SoSkild Ultimate Kabel, met een lengte van maar liefst 1.5 meter, is een sterke kabel waarmee...meer

De SoSkild Ultimate Kabel, met een lengte van maar liefst 1.5 meter, is een sterke kabel waarmee je jouw telefoon of tablet gemakkelijk kunt opladen. De kabel is geschikt voor apparaten met een USB-C aansluiting. Daarbij beschikt deze SoSkild Kabel over een USB-IF en CE certificering, wat betekend dat hij officieel is goedgekeurd op het gebied van kwaliteit en veiligheid.

De SoSkild Ultimate Kabel heeft een lange lengte van maar liefst 1.5 meter. Hierdoor kunt u ongestoord doorgaan met het gebruiken van uw smartphone terwijl deze wordt opgeladen. Daarnaast is deze Ultimate Protection Apple Lightning Kabel ultiem sterk door gevlochten nylon materiaal met een interne versterking van DuPont™ Kevlar®-vezels en de unieke Zigzag Protection Structuur® trekontlasting van SoSkild dat voorkomt dat de kabel bij de connector breekt.

De combinatie van duurzaam materiaal en flexibele structuur resulteert in een extra robuuste kabel met een lange levensduur, beschermd tegen alle vormen van slijtage. Meerdere testresultaten laten zien dat de SoSkild ultieme kabel bestand is tegen meer dan 130.000 buigingen van 180° voordat hij uiteindelijk breekt. Rekening houdend met regelmatige slijtage, kan deze kabel je device de komende 22 jaar opladen!

Specificatiesmeer
Brand: SoSkild
Cable Length (m): 1.5
Toestel merken: Universeel
Compatible With Phone Model: Huawei P30,Samsung Galaxy Note 10 Pro,Samsung Galaxy Note 10 Plus,Samsung Galaxy Note 10,Samsung Galaxy S10e,Samsung Galaxy S10+,Samsung Galaxy S10,Samsung Galaxy S9,Samsung Galaxy S9+,Huawei P30 Pro,Huawei P30 Lite
Fabrikant artikelnummer: SOSCBL00002
Productsubgroep: Charging Cables Straight
Kleur: Black, Yellow
Number of Products in Package: 1
Categorie: Oplaadkabels
Hoogte (cm): 2,0
warranty type: Carry-in
Warranty Validity Time: 1 jaar
First Connection: USB-C Male
Gewicht (g): 180,0
Breedte (cm): 10,0
Lengte (cm): 18,0
Second Connection: USB 3.0 A Male